Kedves Látogató!

Apartmanunk Gyulán a Mátyás király utca 11. alatt fekszik, melynek alapterülete 60 m2, melyet akár két főre is kiadunk.  A szálláshely új építésű ingatlan, mely berendezései a modern kor szinvonalát tükrözik. Két szobát és egy jól felszerelt konyhát kínálunk Önöknek. A szobákban különdíj ellenében allergiamentes klímaberendezés használható.Mindkét szobához külön fürdőszoba tartozik.
A vendégeink kényelme és nyugalma érdekében az egész apartmant biztosítjuk számukra, idegenekkel nincs közös elhelyezés.
Az apartmanunk igen jó fekvésű  3-5 perces sétával elérhető a várfürdő, mely a gyulaiak által jól ismert csigakerten keresztül érhető el.  A belváros szintén gyorsan megközelíthető akár gyalog is, a Köröspart sétányain haladva. Gyula kellemes időtöltést és felejthetetlen nyaralást nyújt az idelátogató vendégeknek, melyhez mi is hozzá szeretnék járulni a nyugalmat és pihenést biztosító apartmanunkkal.
Természetesen minden szobában kábelTV, szobénként külön mini hűtő van a konyha is mindennel ellátott.

Kérjük tekintsék meg a fotógalériánkat és válasszák az Önöknek legmefelelőbb szobát!
Apartmanunkban extra szolgáltatás igénybevételére is lehetőség nyílik azoknak, akik fizioterápiás vagy masszázs kezelésben szeretnének részt venni. Mindennel felszeret gyógytorna temünkben szívesen nyújtunk a rehabilitációra szoruló embereknek komoly szakmai segítséget, akár tőlünk hazatérve is gyakortolhatják az itt elsajátított gyakorlatokat.
Szeretettel várjuk Gyulán a Felícia apartmanban!

 

A gyulai fotók másolása, más médiában való felhasználása kizárólag a tulajdonos engedélyével!

www.gyulainfo.hu